Politika privatnosti

Da bismo uspješno obradili vašu narudžbu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu te Vas obavještavamo o trenutnom statusu narudžbe. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo davati trećim osobama.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime www.hr.nivaansi.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informiranje korisnika sukladno dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Sigurnost podataka prilikom kupnje, jamči procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sustavu.

Suglasnost i promjene uvjeta

Korištenje naših usluga podrazumijeva suglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vi se obvezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uvjeta postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Hvala na ukazanom povjerenju.