Uputstvo za kupnju

Uputstvo za kupnju na websajtu – postupak kupnje

Sve artikle koje smo prikazali na našoj internet prodavnici www.hr.nivaansi.com možete poručiti, na vrlo brz i jednostavan način. Sve što je potrebno učiniti  je da pronađete artikal koji želite, i ostavite svoje podatke, a mi ćemo se potruditi da vam sva roba koju ste naručili stigne u roku od  5-7  radna dana.

Kada se odlučite za kupnju  kliknite na odgovarajuću veličinu artikla, a zatim ga stavite u košaricu.  Kada to uradite pojaviće se gumb Vidi košaricu. Kliknite na njega, i prikazaće Vam se proizvodi koji  se nalaze u košarici.

Takodje će Vam se prikazati polja u koja treba unijeti podatke o sebi i vašoj adresi.  Nakon unosa adrese kliknite na opciju “NARUČITE” kako biste prešli na plaćanje.

Pojavit će Vam se polja u koja morate unijeti sljedeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i cvv broj kartice (odnosno verifikacijski broj kartice) – to je broj koji obično stoji na poleđini kartice, nakon broj kartice (može biti prikazan kompletan broj kartice sa 16 znamenki ili samo zadnje 4 znamenke) stoji poseban kod koji se obično sastoji od 3 znamenke (kod nekih kartica ima i sa 4 znamenke), i taj troznamenkasti broj je vaš cvv broj kartice.

U sljedećem koraku, pojavit vam se potvrda kupovnie koju možete ispisati ili jednostavno zabilježiti podatke o transakciji – informacije o statusu transakcije (je li transakcija uspjela ili ne), ID broj narudžbe – ID broj svake narudžbenice je jedinstven, iznos koji ste platili i valutu u kojoj je transakcija obavljena, zadnje 4 znamenke kartice s kojom ste izvršili plaćanje i tip ili brand kartice, autorizacijski kod banke – broj jedinstven za svaku uspješnu kartičnu transakciju, i datum i vrijeme kada je transakcija izvršena.

Ovim korakom završava process online kupnje. Nakon toga, bit ćete obaviješteni o statusu Vaše narudžbe putem email-a. Narudžba je prihvaćena od strane trgovca tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvaćanju iste. Roba koju ste poručili će vam stići u roku koji je naveden.  

Ukoliko tijekom procesa naručivanja budete imali bilo kakav problem, uvijek vam stoji na raspolaganju naš call centar na brojevima +381603380065 i + 381647096758 koji radi radnim danima od 09 do 20 sati ili kontakt na email novivigor@gmail.com